Mann og kvinner slapper av utenfor trening - test - hvordan går du lettest ned i vekt?
Hvordan går du mest effektivt ned i vekt?

Kommer du til å få størst suksess hvis du gir gass på trening - eller liker du bedre faste kostholdsplaner?

TEST: Hvilken slankestrategi bør du velge?

Vil du ned i vekt? Start med å finne ut hvilken slankestrategi som passer best for deg! Ta testen vår, og sjekk om du kommer til å få størst suksess med målrettet trening, en enkel slankekur - eller en helt konkret plan for både koshold og trening.

24. januar 2017

Innta færre kalorier enn du forbrenner! Slik er den helt enkle oppskriften på vekttap.

Men så enkelt er det jo ikke. Dels er det forskjell på hvor mye de kaloriene du spiser metter og påvirker kroppen din. Dels er det også stor forskjell på hvordan hver enkelt takler å trene mer og spise mindre.

For noen er bare tanken på å skulle telle kalorier og veie maten for å ha kontroll på kaloriinntaket helt uoverkommelig, mens det for andre kan bli en hyggelig hobby.

For noen vil det å bruke mer tid på trening nesten være umenneskelig å få til, mens andre nyter de ekstra timene de får i treningstøyet.

Noen kan styre vekttapet sitt ved å kjøre på med fiber, grønnsaker og proteiner, og kutte ned på søtsaker. Andre trenger en detaljert slankeplan, slik at de vet nøyaktig hvordan de skal spise og trene.

Velg riktig slankestrategi - og få suksess

Hvis du hører til dem som hater å telle kalorier - men likevel setter deg ned for å måle og veie alt du spiser fordi du gjerne vil ned i vekt - ja, da kan forsøket på å gå ned noen kilo bli en lang kamp

Kanskje lykkes du, men det er stor sannsynlighet for at du vil oppleve nederlag.

Det er langt større sjanse for at du faktisk når målet ditt, hvis du velger en framgangsmåte som passer personligheten din. Da trenger du “bare” å kjempe mot de ekstra kiloene - og ikke mot deg selv også.

Ta testen her og sjekk hvilken strategi som passer deg best!

START TESTEN HER

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: