© Colourbox

Bli slank i din egen stue

Her har du et raskt og effektivt treningsprogram som brenner mengder av kalorier. Samtidig får du trent alle kroppens viktigste muskler, slik at du blir sterk og veltrent.

14. juli 2011

Treningsprogram Sett klokken til å pipe hvert 30. sekund Utfør øvelse 1 i et halvt minutt, og gå raskt videre til øvelse 2 – uten pause. Fortsett på denne måten til du har gått igjennom hele sirkelen, det vil si alle de fem øvelsene, én gang. Deretter tar du pause i 1–2 minutter og starter forfra. 30 sekunder per øvelse virker ikke mye, men bare vent. Du vil nok merke at pulsen øker og at det svir i musklene! Se om du klarer å gjenta hele sirkelen fem ganger. Om 1–2 uker kan du redusere pausen mellom siste og første øvelse til halvparten.

3 gode tips Sørg for å bevege deg raskt og lydløst. På den måten bruker du kreftene optimalt og utvikler mer kraft.

Drikk en halv liter vann mens du trener og en halv liter etter treningen. Det er meget viktig å få nok væske når du trener hardt.

Fordi øvelsene også omfatter hopp, utsettes knær og ankler for ekstra stor belastning. Pass derfor på at du varmer opp knær og ankler, slik at du unngår skader. Gjør sirkelbevegelser i begge retninger med anklene, og gjør det samme med knærne. Stå med føttene i hoftebred avstand, la knærne falle ut til den ene siden, før dem fremover, la dem falle ut til motsatt side, og lås knærne igjen. Gjenta tre ganger, og bytt retning.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: