Fire gylne tips for å bli kvitt "kjærlighets-håndtakene"

Mange menn og kvinner sliter med å bli kvitt de såkalte kjærlighets-håndtakene som dukker opp på siden av hoftene. Vi har samlet de beste tipsene for å bli kvitt det gjenstridige fettet!

2. januar 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Du kjenner kanskje følelsen av å kjempe og trene hardt på treningssenteret, og det synes på flere steder på kroppen - men ikke på kjærlighets-håndtakene.

Slik er det fordi trening alene ikke kan fjerne det gjenstridige fettet på siden. Hvis man setter sin lit til beinhard trening, vil man derfor styrke musklene under fettet, men det synes dessverre ikke.

Vi har samlet en liste med gode tips for å komme sideflesket til livs. .

Spis sunt fett

Matvarer som for eksempel avokado, nøtter og fisk inneholder fett som er bra for oss. Du bør innta omtrent 25-30 prosent av det daglige kaloriinntaket fra den type matvarer.

Dropp sukker og raffinerte karbohydrater

Bytt ut sukker med fersk frukt, og bygg kostholdet ditt rundt grønnsaker, fullkorn og fettfattig kjøtt.

Lag en liste med aktiviteter som forbrenner 100 ekstra kalorier

Sørg for å flett inn aktiviteter i hverdagen som forbrenner eller sparer deg for 100 kalorier. Det kan for eksempel være:

  • Gå en omvei på 2 kilometer
  • Svøm i 15 minutter
  • Bruk sennep i stedet for majones
  • Vask bilen
  • Ta trappene hele dagen
  • Dropp det øverste brødet på sandwichen.

Gjør planken

Den statiske planken er perfekt trening for hele kroppen, og den trener også sidene. Du får enda mer ut av den hvis du kombinerer øvelsen med sideplanken, hvor du bare ligger på én arm og kanskje gjør et dypp med hoften ned mot bakken. Da tar treningen på de riktige stedene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: