© iStockphoto

FORSKERE SLÅR FAST: Menn med store mager er bedre i sengen

En studie viser menn med store mager klarer seg bedre i senga enn topptrente menn. På spesielt ett punkt klarer de seg markant bedre!

9. mai 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Mange menn kjemper for å bli kvitt de ekstra kiloene som har det med å samle seg i mageregionen. Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. Nå kommer nemlig gode nyheter til alle med store mager – og kanskje spesielt deres koner og kjærester.

De tykke mot de tynne

Forskere fra Erciyes Universitetet i Tyrkia ville undersøke rel="nofollow"> sammenhengen mellom BMI og seksuell prestasjon. Studiet ble gjennomført ved å sammenligne 200 menns vekt med deres evner i senga. Spesielt på ett punkt viste det seg at de tunge karene satte de lette på plass.

Vommen får deg til å holde lengre

Resultatet viste at menn med høyt BMI i gjennomsnitt kunne holde 7 minutter og 30 sekunder i sengen, mens de med lavt BMI måtte gi seg etter 2 minutter.

Derfor holder de tunge lengre

Forklaringen ligger ifølge forskerne i at menn med høyere BMI ofte har høyere nivå av det kvindelige kjønnshormonet østradiol. Hos menn er høyt nivå av østradiol med på å utsette eller forhindre utløsning.

Men men men …

Tenk deg likevel godt om før du begynner å proppe deg med potetgull og øl. For selv om høyt BMI kanskje vil få deg til å holde ut litt lengre i senga, vil det sannsynligvis også gi deg kortere tid på kloden.

Vil du ha tips om hvordan du får bukt med magefettet, må du følge med i Aktiv Trening, hvor du kan lese alt om de nyeste metodene som gir varig vekttap. Klikk her og få spesialtilbudet på 3 magasiner for KUN kr 89.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: