© Colourbox

Cultura Naturell

Yoghurt er syrnet med sunne, probiotiske bakterier. De overlever magesekkens syrebad og slår seg ned i tarmen.

Over 50 prosent av kroppens immunforsvar er knyttet til tarmfloraen, og derfor er det relevant at de probiotiske bakteriene kan utkonkurrere skadelige bakterier og styrke immunforsvaret.

CULTURA NATURELL

Slik gjør du: Du kan godt spise yoghurt med mysli eller havregryn, men det fungerer også i en smoothie eller som dressing i en fruktskål. Andre gode egenskaper: Du får en del kalsium som styrker benbygningen. I tillegg får du protein til musklene og en rekke B-vitaminer. Gode alternativer: Andre yoghurter som er syrnet med probiotika, har samme virkning. Det gjelder for eksempel for Biola. Fettinnholdet skal helst være mindre enn to gram fett per 100 gram. Er fettinnholdet høyere, får du for mye usunt fett fra yoghurten. OBS: Du bør prøve å få i deg 2-3 dl yoghurt om dagen. Det er rikelig til å påvirke tarmfloraen i gunstig retning. Næringsinnhold pr. 100 gram:Energi: 44 kcal Protein: 3,3 gram Fett: 1,5 gram Karbohydrater: 4,4 gram

Stor vinterpakke til deg

Hold varmen og bli sett i mørket for KUN 69,50 kr. Akkurat nå får du en løpelue, hansker, buff, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 utgaver av Aktiv Trening til en vanvittig pris. Du får hele pakken med 5 deler og 2 numre av Aktiv Trening for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Her kan du lese mye mer. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: