Derfor er menn som trener styrke bedre i senga

Det er mange gode grunner til å trene styrke - men dette er nok en av de bedre!

14. februar 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Styrketrening er alltid lurt når du vil styrke helsa. Men det er ikke bare helsa som får gode resultater. Studier viser nemlig at styrketrening gjør deg bedre i senga på en rekke punkter. 

Styrketrening gjør deg utholdende

En studie i American Journal of Physiology viser at den populære HIIT-treningen virker dobbelt så bra for utholdenheten som for eksempel sykling. Det kan komme deg til gode på soverommet.  

Styrketrening gjør deg attraktiv

En studie utgitt i Social Psychological & Personality Science viste at kvinner finner menn med mindre fett i ansiktet mer attraktive. Mens en studie fra  University of California viste at kvinner generelt finner tonede menn mest attraktive.  

Trening forebygger potens-problemer

Trening gir deg et godt blodomløp, og blodomløpet er essensielt for ereksjonen. En studie viser at de som trener har hele 30 prosent lavere risiko for å lide av potensproblemer. 

Styrketrening gir mer sex

En studie fra California-San Diego viste at menn som brukte minimum 60 minutter på treningssenteret i uka, fikk både bedre orgasmer, holdt ut lengre og generelt hadde mer sex.  

Trening gjør deg smidig

Sofaslitere får sjeldent satt i gang kroppen, noe som kan gi stive muskler og ledd. Hyppig trening gir derimot en smidigere kropp, som medfører større muligheter for flere ulike stillinger i senga. 

Trening gjør deg selvsikker

Trening gir både velvære og selvtillit, noe som vil merkes godt på soverommet!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: