Disse mennene holder lenger i senga

Forskerne har nå avslørt hva som kan få en mann til å holde ut lenger når det gjelder sengehyggen.

7. september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Det er ikke så moro med sengehygge som slutter allerede før det helt har begynt. Derfor er mange menn opptatt av hvor lenge de kan holde ut i senga. Et team med forskere har nå funnet noe som kan forlenge akten!

Studien

En nylig utført studie ble offentliggjort i det vitenskapelige tidsskriftet Journal of Sexual Medicine. Studien skulle lete etter sammenhengen mellom forskjellige livsstilsfaktorer og for tidlig utløsning.

Studien ble utført på 1069 menn. 69 av dem led av for tidlig utløsning, også kalt prematur ejakulasjon, mens de resterende 1000 var tilfeldig valgt ut.

Begge gruppene skulle fylle ut en rekke spørreskjemaer som handlet om potens, sædavgang og livsstil. De mange svarene ble så sammenliknet med hverandre og analysert.

Kom i gang

Studien viste at det tydeligste bindeleddet til for tidlig sædavgang var manglende mosjon.

De mennene som mosjonerte lite eller ikke noe hadde større risiko for prematur ejakulasjon, som er definert ved sædavgang innen de første tre minuttene av samleiet.

I tillegg så man at lidelsen ble verre, desto mindre de som var rammet mosjonerte.

Sunn og sexy

De som lider av for tidlig sædavgang vil derfor kunne oppnå en positiv effekt ved å mosjonere mer. I tillegg gir fysisk aktivet generelt bedre fysisk og psykisk velvære, noe som igjen kan ha god effekt på lidelsen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: