© Istock

SLIK er sex egentlig i et ekteskap

Det finnes mange morsomheter om hvor lite sex man får når man først er gift. Men stemmer det? Vi har sett nærmere på denne og en rekke andre myter om sex i ekteskapet.

9. september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Ungkarene i vennegruppen står gjerne i kø for å fortelle vitser om hvor lite sex gifte menn får - men er det virkelig slik det ligger an? Vi har tatt tempen på en rekke påstander rundt sex i ekteskapet.

Se noen av de mange sex-mytene nedenfor:

Single har mer sex enn gifte

Nei, det har de ikke. En studie gjort på Indiana University viste at 61 prosent av de spurte som var single, svarte at de ikke hadde hatt sex i løpet av det siste året. For de gifte deltakerne var dette tallet helt nede på 18 prosent.

Sex uten følelser er hottere

Ikke ifølge de gifte. I en amerikansk rundspørring svarte 59 prosent av de gifte kvinnene og 50 prosent av de gifte mennene at kjærligheten for partneren definitivt var turn-on!

Sex etter at man er gift, er forutsigbart

Ja, etter noen år så er det kanskje litt vanskeligere å overraske partneren sin. I samme rundspørring som ovenfor svarte 50 prosent av kvinnene og hele 68 prosent av mennene at sex med partneren var enten "forutsigbart", "veldig forutsigbart" eller "ekstremt forutsigbart".

Mennene mente som oftest at det var stillingene som ikke var variert nok, mens kvinnene var mer utilfredse med forutsigbare steder å ha sex på.

Sexlivet dør når man får barn

Bevares, 52 prosent av kvinnene og 49 prosent av mennene mente at sexen var dristigere før de fikk barn. Men, 8 prosent av kvinnene og 22 prosent av mennene sa at sex var blitt BEDRE etter at de fikk barn.

Så ekteskap er altså ikke nødvendigvis slutten på sexlivet!

God fornøyelse der ute

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: