© Colourbox

Topp 6: Disse kroppsdelene liker kvinner best

Se hvilke deler av kroppen din kvinnene helst vil ta på.

7. juni 2016 av Christian

Vi er sikre på at du er en flink fyr og er snill mot dyr. Men i følge en undersøkelse fra Western Illinois University i USA er det ikke noe poeng i det. En gruppe kvinner ble bedt om å prioritere de kroppsdelene de setter mest pris på hos menn, så sjekk her når vi teller ned til den mest populære.

© Colourbox

6. Rumpa Vi hadde nok forventet at kvinnene ville prioritert denne kroppsdelen litt høyere på listen. Men nei. Er de ikke klar over hvor hardt det er å gjøre alle de knebøyene?

© Colourbox

5. Triceps Selv om triceps-muskelen faktisk dekker to tredeler av overarmen, blir den ofte overskygget av biceps. Den er heller ikke så morsom å trene, men det er ingen grunn til å la være. Så bare kom i gang – for eksempel her.

4. De skrå magemusklene De skrå magemusklene er ikke like enkle å trene som de forreste, noe som trolig er grunnen til at mange tar litt lett på dem. Og det er synd, for de er med på å styrke coremuskulaturen og gir en flott symmetri i kroppen. Her ser du den beste måten å trene de skrå magemusklene på.

© Colourbox

3. Brystkasse Brystkassen er relativt enkel å få til å vokse og så smitter treningen av både på armer, skuldrer og rygg. Det finnes mange øvelser du enkelt kan gjøre hjemme – Se bare her.

© Colourbox

2. Biceps Biceps-muskelen er ikke så lett å trene som man kanskje skulle tro, for du kan ikke bare svinge håndvektene til armene faller. Hemmeligheten bak et par solide biceps, er å supplere med basisøvelser som pull-ups, knebøy, benkpress og triceps-øvelser. Se her, hvordan du gjør.

© Colourbox

1. Magemuskler Det er en grunn til at noen av de mest populære artiklene på Aktiv Trening handler om å trene magemusklene. I tillegg til at det ser bra ut og styrker holdningen din, er det også den kroppsdelen kvinner helst vil ta på, ifølge undersøkelsen. Her ser du hvordan du får fram vaskebrettet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: