vinter, løb, rød jakke, sne, lasse, hue, handsker, skov, natur

Slik holder du ditt nyttårsforsett

Her ser du hvordan du setter opp realistiske mål for treningen og hjelper deg selv med å nå dem, uansett nivå.

1. januar 2019

Det er lett å skryte på seg et nyttårsforsett i lystig lag. Problemet er å holde det. Men i 2019 blir det andre boller! Det er faktisk ikke så vanskelig så lenge målene er realistiske.

Slik holder du ditt nyttårsforsett

Klikk på en av de ni koblingene under og se hvordan du holder ditt nyttårsforsett.

Inspirasjon til et ”mini-nyttårsforsett”

Gå flere turer: Pleier du å møte venner på kafé for å ta en kaffelatte og prate, så foreslå at dere kan gå en tur innimellom. Gåturer er supert for å kombinere sosialt samvær med mosjon. Dere kan gå når det passer, og gode samtaler og ideer kommer lettere når man er ute i naturen og får frisk luft i lungene. Samtidig forbrenner man et pent antall kalorier ved å gå i raskt tempo.

Legg deg tidlig: Å få nok søvn er viktig for en lang rekke helsefremmende prosesser i kroppen, og søvn har nærmest blitt den nye luksusen. Men hvis du har problemer med å få de 7–8 anbefalte timene med søvn, så velg én dag i uken da du legger deg tidlig. Og nyt følelsen av å være uthvilt når du står opp.

Sett deg et mål: Det er motiverende å ha et mål å jobbe mot. Det kan for eksempel være å gjennomføre et mosjonsløp, eller kanskje du har lyst til å gå ned i vekt, finne morsommere trening eller få mer tid til å trene. Når du har satt deg et mål, er det lurt å ha en plan for hvordan du skal nå det og hva du må prioritere.

Få et par suverene vintertights

Nå er det slutt på å fryse på løpeturen. For bare 99,50 får du nå et par flotte løpetights som er designet for å sitte inntil kroppen og holde kulda ute. Dermed kan du nyte løpeturen og bruke energien på å løpe i stedet for å varme opp kroppen. De sorte tightsene er elastiske, har glidelåser ved anklene og sitter herlig tett inntil kroppen. Det er reflekser ned langs siden av beina, slik at du blir sett på mørke kvelder og bak er det en lomme med glidelås til nøkler, kort, energibar eller lignende. Akkurat nå får du de flotte tightsene sammen med tre numre av Aktiv Trening for bare 99,50 kr (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.). Så da er det ikke lenger noe problem å nyte treningen og komme godt i gang med 2019. Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: