© Colourbox

Kan B-mennesker lære å stå opp tidlig?

Jeg er et B-menneske, men vil gjerne lære å stå opp tidligere. Kan jeg få det til, og hvordan skal jeg gripe det an?

27. september 2013

Ja, de aller fleste mennesker kan godt venne seg til en annen døgnrytme enn den de har blitt vant til. Søvneksperter mener at bare rundt 30 prosent av befolkningen er utpregede A- eller

B-mennesker

. Resten er mer eller mindre tilpasningsdyktige som morgenmennesker.

Vil du gjerne bli bedre til å komme deg tidlig opp, er faste leggetider et effektivt virkemiddel. Hvis du går og legger deg for eksempel kl. 22 hver kveld og sover i de anbefalte 7½–8 timene, blir det betydelig lettere å komme seg ut av sengehalmen neste morgen.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: