Stjeler partneren dyna di? Slik unngår du det.

Hver natt foregår det en kamp i de fleste soverom - kampen om dynene! Hvis du har en partner som er ram til å stjele dyna di, så bør dere begge lese dette!

4. oktober 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Du legger deg til å sove varmt og godt under dyna, men få timer senere våkner du opp og hakker tenner av kulde fordi partneren din har stukket av med dyna. Det er tilfellet i mange soverom.

Men fortvil ikke hvis du sover sammen med en dyne-tyv, det er mulig å trene dyne-tyven til å holde seg til sin halvdel av dyna.

Vi har samlet en "to do"-liste til både dyne-tyven og offeret.

Den som stjeler dyna

Hvis man er en såkalt dyne-tyv så er det som regel fordi man fryser når man sover. I halvt sovende tilstand er det plutselig helt greit å dytte partneren ut i kulda, så lenge det betyr at du selv holder varmen. En løsning kan derfor være å skru opp varmeovnen et hakk, eller ta på litt mer klær når du skal sove.

Offeret for dyne-tyven

Hvis dyna di blir stjålet i løpet av natta, kan rett og slett vekke dyne-tyven. Du bør altså ikke snike dyna tilbake til din side av senga, men derimot fortelle at dyna di er stjålet. Uavbrutt søvn er det dyne-tyven elsker mest, så hvis han eller hun blir vekket vil det i mange tilfeller være som en straff som kan få slutt på den tilbakevendende ugjerningen.

Sørg også for at du legger deg til å sove med hele dyna, i stedet for å starte med en liten del av den og deretter forvente at den fortsatt er hundre prosent tilgjengelig når du vil ha den. Når dyne-tyven først har tatt eierskap over dyna, så er det vanskelig å få den tilbake.

God natt!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: