Mysli
© iStock

Bytt ut havregryn med sunn mysli

Velger du bevisst havregryn framfor mysl fordi du tror det er den sunneste frokosten? En kvalitetsmysli gir deg mer næring enn havregryn gjør.

13. april 2018 av Hans Westhausen Gottlieb

Hva er sunnest – havregryn eller mysli?

Jeg velger ofte havregryn fremfor mysli til frokost, men hvilket frokostprodukt er egentlig sunnest? 

SVAR: Mysli av høy kvalitet er faktisk bedre enn havregryn. Består myslien av havregryn blandet med tørket frukt og nøtter, får du det beste fra tre verdener: fruktens antioksidanter, sunne fettstoffer fra nøttene og fullkornsfiber fra havren. 

Spiser du bare havregryn, får du ikke i deg like mange ulike næringsstoffer. Men myslien vinner bare hvis den er av den sunne typen, for det er en kategori som inneholder alt fra supersunne varianter til blandinger som mest minner om løsvektgodteri. Gå for en type som inneholder minst 50 prosent fullkorn og maks 8 prosent tilsatt sukker. 

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen. 

Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: