Peanøttsmør


© iStock

Her finner du de beste vegetariske proteinene

Det kan være vanskelig å vurdere hvor du finner de beste vegetariske proteinene. Enten det er i grønt, frø eller nøtter, så er det viktig å variere proteininntaket.

26. juli 2018 av Hans Westhausen Gottlieb

Hvor finner jeg mest vegetarisk protein?

Jeg spiser kjøtt og fisk av og til, men jeg liker å variere kostholdet. Hvordan får jeg i meg de beste vegetariske proteinene?

SVAR: Det finnes mange gode proteinkilder i grønnsaker, frø og nøtter. Det beste er å variere proteininntaket, slik at du får proteiner fra mange forskjellige matvarer.

Proteinrike nøtter

Nøtter fra blad 6/18.

Vi anbefaler: Genialt løpebelte

Nå kan du oppbevare telefon, nøkler og kredittkort på en enkel og trygg måte når du trener. Med dette smarte beltet kan du nemlig ha alle de viktige tingene med på løpeturen, sykkelen eller på treningssenteret. Beltet har to lommer som kan utvides og holde fast tingene dine, så du nesten ikke merker at du har dem med. Med de to lommene kan du ha nøklene i den ene, mens telefonen kan ligge sikkert og uten å bli ristet i den andre.

Den store lomma har en liten utgang til høretelefonene på baksiden, og beltet er også vannavvisende slik at tingene dine ikke blir våte. Akkurat nå får du det geniale beltet sammen med to utgaver av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr i porto og ekspedisjon), TOTALT 99 kr. Du får også med en digital løpeguide med mange tips om hvordan du blir en raskere og bedre løper. Her kan du lese mer om tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: