© PR

Så MYE spiser Europas sterkeste mann

Du må ha fylt opp lagrene i kroppen dersom du vil være Europas sterkeste mann. Se hva den nye mesteren, Laurence Shahlei, spiser hver dag.

25. juli 2016 av Christian Thestrup

For to uker siden vant engelskmannen Laurence Shahlaei kampen om å bli Europas sterkeste mann. En tittel den 189 cm høye og 140 kilo tunge engelskmannen har jaktet på i årevis. Denne gangen lyktes det endelig å slå en av hans hardeste konkurrenter, nemlig islendingen Hafþór Júlíus Björnsson – også kjent som The Mountain fra TV-serien Game of Thrones. Med sine 206 centimeter og 180 kilo er han mer enn en håndfull. Det krever en del brennstoff å holde en slik maskin gående. Når han ikke trener, bruker Laurence Shahlei, derfor mye tid på å spise. Her er hans meny for en enkelt dag.

Frokost: Shahlaei begynner dagen med en smoothie-bombe på 1000 kalorier, som består av 200 gram havregryn, bananer, melk samt to spiseskjeer med valle-protein. Hvis det skal være skikkelig godt, putter han også oppi et par spiseskjeer med is.

Frokost: Til frokost står to store stykker kyllingbryst med ris og grønnsaker på menyen. Risen blir av og til erstattet av pommes frites, laget i ovnen. bliver dog af

Ettermiddag: Som ettermiddags-snack dytter han innpå en tallerken med hakket kebab med løk og gurkemeie – pluss ris og masse salat.

[Yummy. @little_lizzy_m looking after me again. #food #foodporn #fatenhimup #foodlove #feeder #swolemates #love](https://www.instagram.com/p/-Y4lsRoI9f/) Et bilde av Laurence Shahlaei (@biglozwsm) den

Middag 1 & 2: Kl. 17.30 spiser Shahlaei det samme som han gjorde til frokost. Kl. 20.30 er det middag igjen, som regel 300 gram kjøtt eller 500 gram kylling som blir servert med 500 gram søtpoteter eller 150 gram ris.

Middag 3: Omsider avslutter han dagen kl 22.30 med å spise en hjemmelaget omelett, bestående av seks eggehviter og fire hele egg.

I midten av august skal Laurence Shahlei til Botswana for å kjempe om tittelen Verdens sterkeste mann. Vi får håpe de serverer store porsjoner på flyet så han ikke blir irritert av sult.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: