Sunn frokost - dette bør du spise
Slik spiser du sunt om morgenen

Du vet antakeligvis at wienerbrød ikke er en sunn frokost - men hva er en sunn frokost?

© colourbox

Hva er en god og sunn frokost?

Hva er en sunn frokost? Det får du vite mer om her. Du kan blant annet se våre tre beste forslag til en sunn frokost.

Sunn frokost - slik!

Sunn frokost gir kroppen en god start på dagen. 

Her forteller vi hva som er en sunn frokost og du får vite om frokosten er dagens viktigste måltid eller ikke. 


Er frokosten dagens viktigste måltid?

Du har sikkert hørt at frokosten er dagens viktigste måltid. Men stemmer det? 

Svaret er nei, frokosten er ikke viktigere enn dagens øvrige måltider. 

Det viktige er altså ikke om du spiser frokost eller ikke. 

Når det er sagt, så anbefaler vi at du spiser en god og sunn frokost, slik at kroppen får noe å jobbe med og du kan føle deg mett lenge. 

Men hva består en sunn frokost av? 


Tre forslag til en sunn frokost 

1. Havregryn er en supersunn frokost: Grynene er nemlig proppfulle av gode karbohydrater og oppløselig kostfiber, som gir godt drivstoff for resten av dagen og holder deg mett i lang tid.

2. Egg er en supersunn frokost: Hvis du ikke liker havre, kan du prøve speilegg eller en liten omelett av to egg med en skive fullkornrugbrød og 200 gram paprika til. Eggene gir proteiner, som holder deg mett, og rugbrødet har sunne karbohydrater og mye magnesium.

3. Syrnede melkeprodukter er en supersunn frokost: En annen næringsrik og slankende frokost er to desiliter skyr eller Biola med eplebiter og 15 hasselnøtter på. Vil du ha det søtere, så drypp litt akasiehonning over eller strø på litt kanel.

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

VIL DU OGSÅ HA sterke rygg- og magemuskler? Det kan du få. En av de aller beste måtene å få det på, er å bruke et magehjul. Med bare få minutters trening hver dag, styrker du kjernemuskulaturen, får en sunnere holdning og unngår å falle sammen i ryggen og få smerter i korsryggen.

AKKURAT NÅ FÅR du et magehjul av høy kvalitet sammen med Aktiv Trening. Magehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtakene er ergonomiske med fordypninger til fingrene. Magehjulet er en del av vårt store treningssett med magehjul, treningsmatte, treningsstrikker, stor øvelsesguide og 3 numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Her kan du lese mer om det fantastisk gode tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: