© Istock

Stor test: De beste proteinbarene og proteindrikkene etter trening

Etter at du har gitt alt du har på løpeturen eller styrketreningen, skriker musklene etter proteiner og karbohydrater, men hva skal du velge? Vi har testet 32 produkter.

Etter hardtrening trenger du påfyll ganske raskt, men det er sjelden du har det perfekte måltidet tilgjengelig. Derfor vrimler det av produkter som raskt skal gi musklene nødvendige proteiner og raske karbohydrater – og det kan en proteinbar.

Innholdet er viktig i proteinbarer og -drikker

Vi har testet 32 proteinbarer og -drikker. Proteinbarer kommer i mange forskjellige størrelser. Noen proteindrikker selges i porsjonsstørrelser, mens andre kommer i store bøtter eller poser, slik at du blander din egen drikk.

Det er proteinet du betaler for

Vi ser primært på innholdet av protein, da det er det du betaler for. Karbohydratlagrene kan du enkelt fylle ved å ta en banan etter trening. Vi sjekker også priser i forhold til innhold, og vi gir deg prisen du betaler for hvert gram protein.

Smaken spiller en rolle

Vi tester også smak og konsistens både i proteinbarer og -drikker. Smak og behag er naturligvis forskjellig, men vi gir deg vår vurdering. Smaker det godt, eller må du holde for nesa og tvinge det i deg?

Les testen, se vinnerne i de to kategoriene, og bli i stand til å gjøre et kvalifiserte valg neste gang du kjøper en proteinbar eller en proteindrikk.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: