© Valling.com

Avokadosalat med hytteost

Avokadoen innholder mye sunt fett. Spis den gjerne sammen med en mager proteinkilde, som hytteost.

20. februar 2015 av Hannah Grant.

Avokadosalat med hytteost

Til 4 personer: 3 avokadoer 500 g hytteost 200 g rucola, vasket 1 økologisk sitron, finrevet skall ½ bunt frisk persille, grovhakket ½ bunt gressløk 1 liten rødløk, finhakket 2 ss olivenolje Salt + pepper 4 skiver grovbrød

Slik gjør du: 1. Bland hytteost, sitronskall, friske urter og rødløk, og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

2. Skjær avokadoen i skiver, og krydre med salt, pepper og sitronsaft. Server med rucolasalat og hytteostblandingen på toppen, og drypp litt olivenolje over salaten til slutt. Server med godt grovbrød til.

Næringsinnhold per person: Energi: 560 kcal Protein: 24,3 g Fett: 32 g Karbohydrat: 49,5 g Kostfiber: 9,5 g

Les mer om den supersunne avokadoen.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: