Pastasalat med and ovnsbakt paprika

Mettende, sunn og perfekt til middag.

26. mai 2010 av Martin Kreutzer

Ingredienser til 4 personer: 2 stk. rød paprika 2 stk. gul paprika 1 ss olivenolje 2 andebrystfileter Havsalt 300 g fullkornpasta 1 ss olivenolje ½ ss hvitvinseddik 1 ts dijonsennep ½ ts rørsukker ½ ts havsalt Svart pepper 2 ss persille 50 g hasselnøtter

Tilberedning: Skjær paprikaene i to på langs, rens dem og stek i ovnen ved 220 grader i 15 min. Legg dem i en plastpose til avkjøling. Fjern skinnet, skjær i mindre biter og gni inn med olivenolje. Fjern fettet fra andekjøttet, og kok i saltet vann i en time. Skjær kjøttet i mindre biter. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Lag en marinade av olivenolje, hvitvinseddik, sennep, rørsukker, salt, pepper og finhakket persille, og legg pastaen i marinaden. Rist hasselnøttene i en panne, og gni av skallet. Vend andekjøtt, paprika og hasselnøtter i pastaen, og server.

Derfor er det sunt Retten strutter av antioksidanter som C-vitamin, karotener og flavonoider, som er supre for immunforsvaret. Retten har også et høyt jerninnhold, som er viktig for blodproduksjonen.

Energi per person

Energi: 604 kcal Fett: 20 gram Protein: 38 gram Karbohydrat: 66 gram

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: