Sprø rødbetsalat med eple og hytteost

Rødbeten er genial treningsmat takket være det skyhøye innholdet av det prestasjonsfremmende stoffet nitrat. Kombiner gjerne med en fettkilde og litt syre som i denne salatan.

3. desember 2018 av Mads Persson.

Sprø rødbetsalat med eple og hytteost

(tilbehør til 8 personer)

Ingredienser: 5–6 rødbeter 2 epler 1 rødløk 4 ss hytteost 1 ss eplesidereddik 2 ss rapsolje 2 ss ristede gresskarkjerner 1 bunt gressløk, finskåret

Slik gjør du:

1. Gi halvparten av rødbetene et oppkok, og la den andre halvparten være rå. Kok dem ved først å legge rødbetene i kaldt vann og deretter varme dem opp i en kjele. Så snart det koker, tar du rødbetene opp.

2. Skrell både de kokte og de rå, og skjær dem i fine, små terninger. Skjær epler og rødløk i samme størrelse som rødbetene.

3. Bland alt med hytteost, eplesidereddik, rapsolje og gresskarkjerner, og dryss masse gressløk over til slutt.

Vil du vite mer om den smarte rotgrønnsaken? Klikk her!

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: