© Valling.com

Smilende egg med spinat og skinke

Egg er proppfulle med proteiner som blant annet hjelper deg å restituere raskere. Denne oppskriften er derfor perfekte treningsmat.

21. januar 2015 av Hannah Grant.

Smilende egg med spinat og skinke

Til 4 personer: 4 store egg 400 g vasket frisk spinat 2 hvitløkbåter, finhakket 4 tykke skiver grovbrød med kjerner 8 skiver lufttørket skinke Salt og pepper 4 ts olivenolje

Slik gjør du: 1. Kok opp en kjele med vann og salt. Legg eggene i vannet, og kok dem i 6,5 minutt. La dem deretter avkjøle seg i kaldt vann.

2. Varm opp litt olivenolje i en panne, og fres den finhakkede hvitløken lett på middels sterk varme. Tilsett spinaten, som krydres med salt og pepper. Stek til den faller sammen, og la deretter spinaten renne av seg på kjøkkenpapir mens du sprørister grovbrødet.

3. Skrell egget og del det i to, og legg spinat, skinke og egg på grovbrødet. Krydre med salt og nykvernet pepper.

Næringsinnhold per person: Energi: 367 kcal Protein: 22 g Fett: 16,1 g Karbohydrat: 37,7 g Kostfiber: 7,6 g

Les hvorfor egg er fantastisk treningsmat.

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: