ispinne

Tre sunne sommerfristelser

Sommervarmen byr på mange søte fristelser. Kjøl deg ned med disse tre sunne sommersnacksene.

9. juli 2018 av Dina Christiansen

Nicecream

Et herlig alternativ til den kremete fløteisen. Alt du trenger er noen modne bananer. 

 1. Skjær 1 banan i skiver og frys ned. Ha gjerne mange bananer liggende klare i fryseren, slik at du alltid kan lage nicecream på et blunk. 
 2. Ta bananen ut av fryseren og la den ligge 5-10 min
 3. Blend sammen med 1-2 ss melk til du får en softis-konsistens. Bruk gjerne en foodprocessor eller en kraftig blender.
 4. Du kan for eksempel blende kakao, peanøttsmør eller forskjellige frosne bær for å få ulike smaker i tillegg til bananisen. 

Iskaffe

Iskaffe skjuler som regel mange kalorier, men du kan unngå det med denne enkle oppskriften på en herlig, flott kjølende kaffe. 

 1. Kok opp vann.
 2. Ta 2 ts kaffepulver i et glass.
 3. Hell i det kokende vannet, slik at det fyller en fjerdedel av glasset og rør rundt. 
 4. Hvis du vil ha kaffen søt, kan du eventuelt ta litt karamellsaus på kantene av glasset. Velg en sukkerfri variant hvis du vil spare på kaloriene.
 5. Fyll glasset med masse isterninger.
 6. Hell oppi skummetmelk helt til glasset er fullt, og rør rundt. 

Hjemmelagde ispinner 

De varme sommerdagene krever iskald avkjøling. Disse hjemmelagde ispinnene gjør jobben og de inneholder nærmest ingen kalorier. 

 1. Du trenger en isbeholder og ispinner. Du kan eventuelt bruke plastkopper i stedet. 
 2. Fyll beholderen med enten en BCAA blanding (protein kosttilskudd), saft, smoothie eller en søt skyr. Det er mange muligheter, så det er bare å være kreativ. Fyll eventuelt også beholderen med friske eller frosne frukter før du heller i safta. 
 3. Legg i fryseren. 

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen.


Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: