Mann spiser sandwich - spiser jeg sunt - test
Fastfood hver dag?

Fortell oss hva du spiser - så forteller vi deg om matvanene dine er OK!

Test: Hvor sunt spiser du?

Er du snill mot kroppen fordi du spiser frukt og grønt hver dag - eller ødelegger den daglige chipsen eller colaen alt? Test matvanene dine og få svaret!

15. august 2016
Et eple om dagen, holder legen unna. lyder et ordtak på engelsk. Men det er ikke helt sikkert at det er nok hvis resten av kostholdet ditt består av chips, cola og burgere.
Svar på 16 spørsmål om kostholdet ditt - og få svar på om du spise sunt (nok) - eller om du bør legge om vanene dine og ta bedre vare på kroppen og helsen din.
Vi spør både hva du spiser og drikker - og hvor ofte du gjør det.
God fornøyelse!


Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: