Mann på hjemmetrener

Climb-enheten hever fronten på sykkelen opp og ned, og det så mye at du tvinges til å stå og tråkke.

© Wahoo

Opp og ned i stua

Med en hjemmetrener kan du sykle i fjellene i din egen stua. Climb-enheten på hjemmetreneren løfter deg opp og ned stigningene på den virtuelle sykkelturen.

14. november 2018 av Redaktionen

Virtuell fjellkjøring i stua

Savner du livaktige sykkelopplevelser når du sitter og tråkker i vei på sykkelrulla hjemme, finnes det god hjelp. Amerikanske Wahoo har utviklet sykkelrulle-tilbe øret Kickr Climb, som fysisk hever og senker fronten på sykkelen i takt med at du møter oppover- og nedoverbakker på den virtuelle treningsturen. 

Profflaget Sky har med stor fornøyelse brukt Climb og kaller sykkelrulle- stigningene «veldig realistiske». Climb kan gå opp til en 20-graders stigning og ned til -10 graders nedoverbakke, og kan betjenes både gjennom treningssoftware som for eksempel Zwift og manuelt gjennom en fjernkontroll. 

Climb kan riktignok bare integreres med Wahoos 2017-utgaver av Kickr, så tidligere versjoner av den populære sykkelrulla er ikke kompatible med Climb. Prisen er cirka 6000 kr. 

© Wahoo

Super-tilbud: Stor vinterpakke til deg

Hold varmen og bli sett i mørket for KUN 69,50 kr. Akkurat nå får du en løpelue, hansker, en hals, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 utgaver av Aktiv Trening til en vanvittig pris. Du får hele pakken med 5 deler og 2 numre av Aktiv Trening for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Her kan du lese mye mer. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: