Syklister på sykkelstier i byen
© iStock

Sju irriterende syklister du garantert har møtt

Hvis du ikke er en av dem selv, har du garantert møt en av disse syklistene på sykkelstien.

7. juni 2019 av Cecilie Dumanski

Sykkelstien er litt av en krigssone. Plassen er trang, og tida er knapp. Derfor blir noen syklister fort superirriterende. Vi har samlet de verste her. 

Christianiasykkelen

Joda, en Christianiasykkel er praktisk fordi den rommer alt fra barn, hund, kjæreste og store handleposer. Men med sitt snegletempo, fyller den hele sykkelstien så det er umulig å kjøre forbi. 

Venninneparet

Så deilig at dere kan løse alle verdensproblemene på vei hjem. Men må dere sperre HELE sykkelstien? 

Den sure

Det er noen syklister som rett og slett bare sykler på sykkelstien for å rope til andre. 

Sykkelrytteren

Sykkelrytteren er kledd i stramme tights, raske briller og en racersykkelhjelm, uansett vær. Og så er han/hun definitivt ikke interessert i å senke farta for noen som helst. Så vil du unngå å bli vettskremt av sykkelrytterens intense ringeklokke, så hold deg unna forbikjøringsfeltet. 

Pensjonisten

Når man sliter for å holde et jevnt tempo på sykkelstiene, og så blir man forbikjørt av en fornøyd pensjonist som er ute og viser fram sin nye el-sykkel ...

Telefonholderen

Dropp å sende SMS til kjæresten når du sykler. Du ser absolutt ingenting av det som skjer i trafikken - og det er farlig! 

Sikk-sakkeren

Syklisten som sikksakker mellom biler og andre syklister for å komme lengst fram i lyskrysset - og som likevel blir forbikjørt når det blir grønt lys ...


La dette være en morsom oppfordring til alle syklister om å sykle ordentlig, og passe på hverandre i trafikken - og for all del, ta på deg den sykkelhjelmen! 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: