Produktinfo Sykkelhjelm med fokus på ventilasjon og passform. Vekt: 335 gram. Str. S/M/L.

Hjelm på nytt

Mavics billigste sykkelhjelm fungerer fint og byr på komfort og ventilasjon.

12. september 2012

## Mavic Syncro | |

Funksjon: Generelt behagelig bruksopplevelse med fin ventilasjon.

Passform: Nyskapende justeringsløsninger som fungerer glimrende.

God til prisen: Gedigne materialer og god finish tvers igjennom.

Konklusjon: I våre øyne er designen flott, passformen god, ventilasjonen rikelig og prisen rimelig. Samtidig er Mavic Syncro meget lett å justere slik at den sitter perfekt. Eneste minus er egentlig vekten, som er litt høy.

Pris: 795 kr.

www.bikebuster.no

Mavic Syncro

Kvalitetsinntrykket imponerer i den rimeligste modellen fra Mavics relativt nye hjelmprogram. Det er imidlertid ingenting som tyder på at dette er første generasjon fra franskmennenes sykkelhjelmsatsing. Justeringen skjer for eksempel enkelt via et hjul i nakken som trekker nakkeputen inn mot bakhodet. Det er i bunn og grunn et velkjent system som kopierer markedets øvrige produsenter.

Derimot er de tredelte stroppene litt mer spesielle. I stedet for å stramme til via stroppene som går ned langs ørene, reguleres strammingen og tilpasningen ved hjelp av en liten rem som går inn under haken. En smart løsning som forenkler justeringen av den sikkerhetsmessig avgjørende passformen.

Avtakbar skjerm, store ventilasjonskanaler og gode puter på innsiden forsterker inntrykket av at Mavic går inn for å sikre seg en solid jafs av hjelmmarkedet. Men vekten er dessverre litt høy. På den fronten kan ingeniørene godt legge seg i selen for å finne vektreduserende løsninger.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: