Produktinfo Leveres med hjelmpose – 18 ventilasjonshull – ekstra puter – rund, dreibar spenne i nakken.

Mye hjelm for pengene

Utsøkt passform og smarte detaljer som et nytenkt insektnett og gode justeringsmuligheter gjorde Sterling til en vinner.

31. oktober 2012

## Rudy Project Sterling | |

Funksjon og passform Nok en hjelm i den dyre enden av denne prisklassen – og igjen er det åpenbart at man har gjort litt ekstra ut av produktet. Rudy Project benytter seg blant annet av en videreutvikling av det insektnettet som flere andre har. Rudy har valgt å integrere nettet i putene inne i hjelmen. Det er en løsning som falt i smak hos alle testerne, også fordi det gjør at hjelmen sitter bedre. Hjelmspennen er også en vellykket detalj. Den er lett å jobbe med og stor nok til at det er lett å betjene den med hansker på.

Hjelmen i seg selv er tung. Den veier 340 gram, og det er synd. Det går utover helhetsinntrykket, som ellers er absolutt positivt. Det er imidlertid ikke før på lengre turer at vekten blir såpass merkbar at man tenker på at man ikke har en fullblods racerhjelm på hodet.

En av testerne syntes at hjelmskallet hadde en avlang passform. Det er altså ikke gitt at hjelmen passer like godt på alle hoder.

Konklusjon: Hjelmen er god og funksjonell året rundt. Høy komfort og god funksjonalitet sammen med mange fine detaljer gjør at Sterling trekker vinnerloddet blant de budsjettvennlige hjelmene.

Pris: 1199 kr.

www.cyclecomponents.no

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: