Luftstrøm Med de 39 sinnrikt plasserte hullene sørger hjelmen hele tiden for å sende kjølende luft mot hodet.

Vind i håret

Med hele 39 luftehull er Catlikes Whisper Plus superventilert – og sitter som et skudd.

Catlike | |

Passform: Tettsittende og lett å etterstramme.

Kvalitet: Hjelmen er svært lett, og finishen førsteklasses.

God til prisen: Kvalitet koster, men så får du også en meget god hjelm som holder i mange år.

Konklusjon: En førsteklasses hjelm som både er superventilert og sitter som et skudd. Dessuten liker vi utseendet. Hjelmen er like bra enten du bruker den på racer- eller på terrengsykkelen. Samtidig som den sitter tett på hodet, gir den også en viss beskyttelse for nakken.

Pris: 2000 kr.

Man kjenner med det samme man løfter den at Catlike Whisper Plus er noe for seg selv. Med en vekt på bare 280 gram er dette en av de aller letteste hjelmene på markedet. Men det er allikevel de 39 store ventilasjonshullene som får mest oppmerksomhet. De gir hjelmen et luftig utseende og holder også hva de lover:

Under bruk kjenner man øyeblikkelig hvordan fartsvinden strømmer deilig avkjølende over hodet. Hjelmen omslutter hodet når man tar den på – den sitter ikke bare oppå, som enkelte hjelmer gjør. Samtidig er vi imponert over hvor godt og lett Whisper Plus lar seg finjustere via spennen i nakken. Systemet er lett å bruke og gjør at hjelmen sitter perfekt. Det gjør også at hjelmen sitter like godt hvis man for eksempel har en lue under den på kaldere dager.

Hjelmen er designet for å gi en viss beskyttelse også nedover nakken. Sammen med spennesystemet gjør det at den sitter så godt at man ikke behøver å stramme hakestroppen altfor mye.

  • Den matt svarte modellen blir litt varm når solen steker, men den fås også i blank hvit, som er kjøligere på solskinnsdagene.

PRODUKTINFO:

Superventilert sykkelhjelm. Skjerm kan klikkes på (tilbehør). Vekt: 280 gram (str. M). Flere farger. Str. S, M og L.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: