Produktinfo Langermet termosykkeltrøye med tre rygglommer. Gummikant i linning. Str. S–XXL.

Ekstremt trafikksikker

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey er en myk, god og varm sykkeltrøye. Utmerker seg med glimrende passform og føles kort sagt svært komfortabel.

## Gore Bike Wear Power Thermo Jersey | |

Konklusjon: Myk, god og varm sykkeltrøye. Utmerker seg med glimrende passform og føles kort sagt svært komfortabel. Perfekt sammen med en vindtett vest. Neonversjonen er god i høstmørket – og Gore har lagt seg på en ganske rimelig pris.

Pris: 1050 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey

Det litt kraftigere, men særdeles smidige materialet er trumfkortet i sykkeltrøyen Gore Power Thermo. Trøyen sitter godt og tett på kroppen, men uten at det går utover bevegelsesfriheten. Samtidig gjør den myke, litt lodne innsiden at den er god og varm i litt kjøligere vær – selv om den ikke er direkte vindtett. Man kan eventuelt bruke en vindtett vest i tillegg. Men materialet er tilstrekkelig tett til å motstå en ikke altfor kald fartsvind.

Glidelåsen er godt skjermet i halsen og er også dekket på innsiden. På plusssiden noterer vi også den tettsittende og meget komfortable kragen, og de ekstra elastiske ermene som har perfekt passform og lengde.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: