Lang rygg Det lange ryggstykket kan brettes opp eller ned etter behov.

Genial sykkeljakke

Gore Bikewear triumferer med den svært funksjonelle allværsjakken Oxygen.

Gore Bikewear All-weather Oxygen | |

Passform: Det er vanskelig å tenke seg en sykkeljakke som sitter bedre.

Kvalitet: Gjennomført tysk grundighet og kvalitet tvers igjennom.

God til prisen: Dette er luksusklassen, og prisen er høy, men jakken er verdt prisen.

Konklusjon: Oxygen-jakken har blitt våre testsyklisters beste venn. Jakken sitter helt perfekt, og hvis uttrykket "figursydd" noen gang skal ha noen mening, må det være her. Takler alt vi utsetter den for uten problemer. Vi leter forgjeves etter svake punkter.

Pris: 1.899 kr.

www.gorebikewear.com

Førsteinntrykket av Gores ambisiøse Oxygen-jakke for regn og uvær er at den ser veldig lovende ut, men er den ikke litt kort foran? Det er den ikke. Når du først sitter fremoverbøyd på sykkelen, er nemlig snittet perfekt. Flat over magen og uten irriterende folder. Passformen er tett, men føles ikke for stram, blant annet fordi man har valgt å bruke det svært fleksible Gore-Tex-stretchmaterialet ved albuene og i ryggen. Det gir både god bevegelsesfrihet og fin passform. Det øverste av ermene, skuldrene, fronten og ryggen er i ultralett Gore-Tex Paclite. Vi testet jakken i all slags vær: Fra 16 graders varme til bitende kulde.

Dessuten utsatte vi jakken for hagl, regn, sludd og storm. Jakken besto alle prøvelser med toppkarakterer. Når man ellers er gjennomvåt etter en totimers skogstur, holder Oxygen-jakken overkroppen helt tørr. Det er imponerende og understreker den overlegne pusteevnen, selv ved høyt tempo. Samtidig har jakken en lang rekke smarte detaljer.

Pakkepose.

  • Det følger med en liten pose, slik at du kan legge jakken i lommen. Posen har nettingstoff i sidene for lufting.

PRODUKTINFO:

Allværs sykkeljakke med Gore-Tex-membran. Ergonomisk fasong, stretchsoner, halvhøy krage, ekstra lang rygg, mulighet for hette. Str. S–XXL.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: