Fakta: Kortermet sykkeltrøye i vanntett stoff med tilhørende løse ermer. Str. S–XXL.

I regn og sludd

Endura Equipe Classics SS er en profesjonell vanntett sykkeltrøye til en overkommelig pris.

## Endura Equipe Classics SS | |

Pluss: Svært lett og smidig. Står godt imot vann.

Minus: De løse ermene er litt plundrete å få på.

Pris: 1700 kr.

Konklusjon: Skal du utvide garderoben med ett produkt i sjiktet mellom sommer- og vintertøy, er en vanntett trøye en god investering. Her får du et godt produkt til en levelig pris.

www.bikeshop.no

Det er ikke lenger nok at sykkelgarderoben består av ett sett sommerklær med korte ermer og ben, og ett sett med tykt tøy til vinterbruk. I dag lager produsentene klær for alle typer vær, og det har nå kommet en helt ny produkttype – de superlette, pustende regnjakkene som er perfekte for en våt høstdag.

Én av dem er Equipe Classics-trøyen fra skotske Endura, og det er en virkelig godbit av en regnjakke som ligner og føles som en ganske vanlig sykkeltrøye. Den er fremstilt i et supertynt softshell-materiale som puster godt og er lett og tøyelig. Trøyen gir full beskyttelse mot regn, men er likevel tynn/pustende nok til at du ikke koker over når regnet gir seg.

I utgangspunktet er det en kortermet trøye, men for å gjøre den mer funksjonell leveres den med løse ermer i samme stoff som trøyen. De får toppkarakter – når man har først fått dem på. Vi ville heller ha hatt en helt vanlig langermet trøye, for de løse ermene er vanskelige å trekke på, og det er omtrent umulig å gjøre det på sykkelen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: