Produktinfo Lett regn- og vindjakke til terrengsykkelbruk. Laget i HyVent-ripstop-nylon. Fås i blått, grønt og grått.

La det bare regne

Effektiv beskyttelse på regnvåte terrengsykkelturer, uten å bli for varm.

The North Face Lands End Jacket | |

Passform: Suveren passform som passer til sittestillingen på sykkelen.

Kvalitet: Materialer av høy kvalitet og utmerket bearbeiding.

God til prisen: Jakken forlenger sesongen, og det forsvarer prisen.

Konklusjon: Løser jobben med å beskytte mot vær og vind på en glimrende måte, uten at den blir så tett at du blir for varm. Mange gode detaljer og god passform. Rygglommen kan være litt forvirrende å forholde seg til, på grunn av de mange åpningene.

Pris: 1499 kr.

www.thenorthface.com

Det er ikke lett å lage regntøy som egner seg for terrengsykkelbruk. Terrengsykling er nemlig så intenst svettedrivende at man lett "koker over" hvis regntøyet blir for tett. Derfor skal en terrengsykkeljakke treffe den rette balansen mellom tetthet og ventilasjon.

Og det er nettopp det Lands End-jakken gjør. Den har store nettingpaneler under armene, som går helt ned langs underarmene, og store utluftingslommer på ryggen som gjør at du får skikkelig gjennomlufting. Dermed fordamper svetten fra det innerste laget. Samtidig er du godt beskyttet foran, der regnet preller av mot den vindog regntette fronten.

Jakken skal også ha skryt for de gode detaljene og de fine materialene. Det er små tommelløkker som holder ermene på plass, og det er mykt og fint stoff ved halsen. Passformen passer perfekt til sykkelbruk, blant annet med forbøyde ermer.

Ett lite ankepunkt gjelder baklommen som kan åpnes både øverst og på sidene. Det kan være litt forvirrende når det skal gå fort. Får man ikke lukket alle åpningene, kan innholdet falle ut. Det er likevel et lite minus på et ellers meget godt produkt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: