Produktinfo Vanntett, pustende terrengsykkeljakke i HyVentmateriale. Rygglomme, reflekser og fôret krage. Str. S–XL.

Lekker regnjakke

Gode materialer og fine detaljer gir en gjennomtenkt terrengsykkeljakke.

## The North Face Muddy Tracks Jacket | |

Funksjon: Jakken sitter godt, er helt vanntett og har god pusteevne.

Kvalitet: Gedigen kvalitet med mange gjennomtenkte detaljer.

God til prisen: Vi har prøvd langt dyrere jakker som er mye dårligere.

Konklusjon: Det er høysesong for en jakke som The North Face Muddy Tracks Jacket. Og den kan godt brukes resten av året også. Du får altså en gjennomført funksjonell jakke med god passform og detaljer som du vil sette pris på, ikke minst lommene og den gode kragen.

Pris: 1495 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Muddy Tracks Jacket

Man skal ikke ha hatt på seg Muddy Tracks særlig lenge for å bli overbevist om at dette er en særdeles god terrengsykkeljakke som gjør jobben også når det blir skikkelig vått og grisete i oppkjørte terrengsykkelløyper.

The North Face har valgt sitt velprøvde og vanntette HyVent-materiale, og det utmerker seg blant annet med en glimrende pusteevne. Den er riktig nok absolutt vanntett, og dermed er det også grenser for hvor voldsomt man kan svette før den blir fuktig på innsiden, men nivået er klart akseptabelt.

Også når det gjelder detaljene er det mye å fremheve: Vi setter stor pris på den ekstra høye nakken i kragen. Den sitter godt inntil og fôret er mykt. Her er det virkelig noen som har tenkt! Glidelåslommen på brystet gir god plass til for eksempel en mobiltelefon, rygglommen er romslig, og ermene har meget god lengde. TNF vet åpenbart hva de driver med.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: