Produktinfo Sykkeljakke med forlenget rygg og anatomisk skårne ermer. Strikk v. håndledd og i livet. Rygglomme. 108 gram.

Lett som en fjær

Fine detaljer og gjennomført passform gjør Crafts nye sykkelvindjakke til en vinner.

Craft Bike Featherlight Jacket | |

Funksjon: Fantastisk lett, beskyttende, pustende og tettsittende.

Kvalitet: Gode materialvalg og ditto utførelse. Overbevisende helhet.

God til prisen: Funksjonell og fin, men heller ikke noen billig løsning.

Konklusjon: Er du på utkikk etter en lett vindjakke som du kan ta på og av etter behov, er Featherlight-jakken et godt alternativ. På treningsturene gjør den et helstøpt inntrykk og får spesielt ros for den gode passformen.

Pris: 799 kr.

www.craft.no

Den nye sykkeljakken fra Craft er nesten ikke merkbar på kroppen. Produsenten har fokusert på lavest mulig vekt, og har klart å fjerne alle overflødige detaljer og bruke et særdeles lett materiale. Oppskriften virker, og plagget er perfekt som vindjakke til en litt kjølig kveldstur på racersykkelen.

Pusteevnen gjennom stoffet og ventilasjonsåpningene i ryggen er helt på topp. Det samme gjelder vindtettheten. Vanntettheten er likevel begrenset, så regn ikke med at jakken tåler mer enn en liten byge. Jakken er ikke et regnplagg, men er laget for raske treningsturer på racersykkelen.

Snittet er utpreget sportslig, med anatomisk skårne ermer og ekstra lengde i ryggen – en fin detalj som vi vet å sette pris på. Jakken har også tydelige reflekser. Minst like uvurderlig er det at jakken kan komprimeres til samme størrelse som en tennisball. Det gjorde at vi alltid hadde den med på tur og tok den på og av etter behov – akkurat slik en vindjakke skal fungere.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: