Produktinfo Luftig og lett trøye med kroppsnær passform. Nettingpaneler, tre rygglommer og glidelåslomme. Strikk i livet. Str. S–XXL.

Luksus for entusiaster

Til varme og tempofylte økter er trøyen et svært godt valg. Den er fryktelig dyr, men oser også av kvalitet og kunnskap.

Gore Bikewear xenon S Jersey | |

Konklusjon: Til varme og tempofylte økter er trøyen et svært godt valg. Den er fryktelig dyr, men oser også av kvalitet og kunnskap. For dedikerte landeveisryttere er Xenon et fantastisk godt valg som skiller seg klart fra gjennomsnittet.

Pris: 1300 kr.

www.gorebikewear.com

Sykkeltrøyen Xenon kunne ikke vært mer tettsittende om den hadde vært malt på overkroppen, men markante nettingpaneler i ryggen, korsryggen og armhulene tillater enorme mengder med svette å fordampe. Det er ingen tvil om at trøyen er laget for beinhard og intensiv trening.

Fronten er behagelig, til en viss grad vindavvisende og stopper kald fartsvind. Også glidelåsen er fornuftig skjermet.

Dette er bare eksempler på hvordan Gores designere har tenkt for å skape den perfekte sykkeltrøyen. Også baksiden av glidelåsen er dekket, slik at den ikke irriterer huden. I tillegg har man valgt å bruke glidelås på den ene rygglommen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: