Produktinfo Ganske tettsittende jakke med front i vindtett Gore Windstopper Active og fleksibel softshell i ryggen. Romslig rygglomme og avskjermet glidelås. Str. S–XXL.

Passform for sykkelbruk

Vi er svært begeistret for den ekstremt gjennomførte jakken.

TNF Puddle Jacket | |

Konklusjon: Vi er svært begeistret for den ekstremt gjennomførte jakken. Stoffet er tett nok til å holde vinden fra kroppen og tåler også en byge eller to. Samtidig er pusteevnen helt på topp og bidrar til å sørge for suveren komfort på sykkelsetet.

Pris: 949 kr.

www.thenorthface.com

Så lenge det ikke pøsregner, er en vindtett og pustende jakke helt perfekt. Det understrekes ikke minst etter våre mange timer på sykkelsetet iført Puddle Jacket.

Sjelden har vi opplevd så høy komfort på sykkelturene som med denne jakken, som beskytter korsryggen meget godt, takket være det lange ryggpartiet. Den fôrede kragen er tett og god, samtidig som ermelengden og de tettsittende avslutningene er akkurat som de skal. Det har også blitt plass til en romslig lomme i korsryggen.

Pusteevnen i det myke skallmaterialet er førsteklasses og gjør at du blir kvitt svetten og varmen selv når du trener virkelig hardt.

Les også

Tenker du på miljøet når du kjøper treningsklær og -utstyr?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: