Produktinfo Elastisk krage, innvendig rygglomme, strikk i livet. 117 gram.

Praktfull og kostbar

God kvalitet er ikke alltid dyrt, men hos Assos betyr høy kvalitet ditto pris. Denne superlekre sykkelvesten er full av detaljer og smarte løsninger.

## Assos SV. Climaschutz | |

Konklusjon: Vesten er ufattelig dyr, men har du råd, så får du etter vår oppfatning den i særklasse beste vesten som er å få kjøpt på dagens marked.

Pris: 1152 kr.

www.assos.com

Dette er en utrolig fin vest. Men du må selv ta og kjenne på den for virkelig å forstå det. Om det helstøpte inntrykket rettferdiggjør den skyhøye prisen får være opp til hver enkelt, men faktum er i hvert fall at materialkvaliteten og de smarte detaljene ligger skyhøyt over konkurrentene.

Ett godt eksempel er rygglommen, som er plassert på innsiden. Du får tilgang via to åpninger i ryggen som samtidig gjør det mulig å komme til lommene i sykkeltrøyene. Den detaljen er kort sagt genial.

Passformen er helt suveren. Det skyldes kombinasjonen av et tettsittende snitt samt strikk i livet og halsen. Den med halsen har vi ikke sett før, men fastslår at det er svært behagelig med et smidig tøymateriale som fjerner glidelåsens trykk mot halsen.

Vesten er vindett og samtidig ganske vannavvisende. Det gjør den perfekt til litt tøffere høstturer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: