Sivil sykkeljakke

Teknisk vintersykkeljakke forkledd som dunjakke for hverdagsbruk.

Gore Countdown AS Insulated | |

Kvalitet: Svært gjennomført både når det gjelder materialer og bearbeiding.

Passform: Halvtett passform og velsittende med god bevegelsesfrihet.

God til prisen: Grei nok. Funksjonalitet og detaljer står i forhold til prisen.

Konklusjon: Hvis du for eksempel sykler til og fra jobb og vil ha en jakke som egner seg for sykling uten at du ser ut som Thor Hushovd på treningstur, er jakken genial. Varm og god, men det går utover pusteevnen. Førsteklasses passform, detaljer og fi nish.

Pris: 1995 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Bikewear går nye veier med jakken Countdown Insulated. Vi har tråkket oss gjennom en hel vinter i den gjennomtenkte sykkeljakken, som er svært anvendelig til sykkelpendling.

Tanken er at du skal få både sykkelvennlige funksjoner og en sivilisert design som gjør at du godt kan bruke jakken til og fra jobb uten å se ut som om du trener til Tour de France. Og de gjennomtenkte detaljene står nærmest i kø: Jakken er vindtett og effektivt vannavvisende, og kragen er høy og tett. Ermeåpningene er elastiske og gode. Det lange ryggpartiet dekker korsryggen godt når du sykler, og passformen er laget for sykling. Det myke mikrofiberfôret er varmt, også i bitende kulde.

Men dermed er heller ikke svettedryppende treningsturer tingen for denne jakken. Det trekker også litt ned at materialet ikke er helt lydløst. Glidelåsen virker litt klein, og de tre små rygglommene kunne godt vært byttet ut med to større.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: