Produktinfo: Lett vindjakke i pustende materiale, med asymmetrisk glidelås, reflekser og fleksible mansjetter. XS–XXL.

Super sykkeljakke

Britiske Rapha briljerer med en ypperlig, men grisedyr overtrekksjakke.

## Rapha Classic Wind Jacket | |

Funksjon: God vindavvisning, regntett og med god pusteevne. Lett å pakke.

Kvalitet: God vindavvisning, regntett og med god pusteevne. Lett å pakke.

God til prisen: Prisen er urimelig høy, men det er ikke like viktig for alle.

Konklusjon: Vi har knapt noe å utsette på den lekre sykkeljakken fra Rapha. Plagget er virkelig i en klasse for seg. Design, materialer og funksjonalitet er gjennomførte, og man føler seg virkelig bortskjemt i den myke, velsittende jakken. Prisen trekker ned.

Pris: ca. 1800 kr

www.rapha.cc

Den stilsikre Tour de Francevinneren Bradley Wiggins foretrekker klær fra britiske Rapha. Blant sykkelentusiaster har merket i årevis representert noe av det aller beste innen smakfulle og funksjonelle sykkelklær. Grunnen til det forstår man så snart man har fått på seg denne lett pakkbare vindjakken.

Den sitter ganske enkelt suverent godt på kroppen, takket være en kroppsnær passform i kombinasjon med et mykt materiale som er tøyelig i fire retninger. Det strammer ikke ubehagelig noen steder. Ryggen er lang, slik at den dekker godt når man sitter på sykkelen, og det er snørejustering i livet.

Halsen er tett og ikke for høy, mens glidelåsen er asymmetrisk – noe som likevel krever litt tilvenning og ikke er et ubetinget pluss. Den lille lommen har god plass til mobiltelefon o.l., og det holder seg i ro. Av mange fine detaljer vil vi særlig fremheve de tøyelige mansjettene i myk lycra. De er utrolig gode og tetter perfekt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: