Produktinfo: Lettvekts sykkelshorts med seler og fireveis stretch. Laget av blant annet karbonfiber. Fås i str. XS–XXL.

En real fulltreffer

Craft kombinerer passform, materialer og funksjonalitet til en høyere enhet.

Craft Elite Attack Bib Short | |

Passform: Suveren. Sitter som et ekstra lag med myk hud.

Kvalitet: Meget tekniske og funksjonelle materialer av høy kvalitet.

God til prisen: Prisen er høy, men du får virkelig valuta for pengene.

Konklusjon: Førsteklasses sykkelshorts. De lette og svettetransporterende materialene gjør plagget til en drøm i sommervarmen. Vi har kort sagt ikke klart å finne noe å sette fingeren på, verken når det gjelder materialvalg, passform eller sittepute.

Pris: 1.595 kr.

www.craft.no

Svenske Craft er kjent for treningsklær i høy kvalitet til en rimelig pris. Med sykkelbuksene Elite Attack Bib Short viser de at de lever opp til forventningene også i den eksklusive enden av skalaen. Dette er kort sagt blant de aller beste sykkelbuksene våre testere noensinne har hatt gleden av å prøve. Man kjenner øyeblikkelig at dette er noe helt spesielt. Den optimale materialsammensetningen gir en uovertruffen passform, og plagget er ekstremt smidig. Det tilpasser seg føyelig kroppen det sitter på og fungerer nærmest som et ekstra lag hud av aller mykeste slag. Følelsen forsterkes av den geniale selekonstruksjonen, som takket være et bredt ryggstykke gir et jevnt trekk oppover og får selene til å sitte meget behagelig rundt skuldre og rygg.

De avanserte materialene består blant annet av svært tynne og lette karbonfibre, og det fungerer glimrende. Shortsen er ekstremt godt ventilert og har god svettetransport. Puten er noe av det beste vi har sittet på og består av soner med varierende tykkelse og mykhet. Det gjør den svært fleksibel og motvirker "bleiefølelse" og gnagende kanter, selv etter mange timer på setet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: