Fast grep rundt lårene

Med Enduranbce Bib har GribGrab laget en flott cykelbib, som virkelig gir godt grep rundt lårene. Les vår test av den her.

10. september 2021

Pris: 1550 kr.

Hva: Bibshorts med kraftig pute. Reflekser i beina.

Det er ikke enkelt å lage en velfungerende sykkelbib.Derfor er det ganske imponerende hvor bra GripGrab har lyktes med det i et av sine første forsøk. Endurance Bib er tiltenkt lange treningsturer, og puta er også relativt tykk. Men den sitter veldig godt, og de tykke områdene er begrenset til de stedene der det er behov for ekstra beskyttelse.


Selve shortsen er laget i det GripGrab kaller Power Lycra. Det oppleves ganske stramt, med godt grep rundt musklene, uten at det er snakk om kompresjon. Passformen er tett. Beina er lange og avsluttes med en bred silikonkant, som sikrer at shortsen ikke glir opp. Snittet rundt magen er relativt høyt, men det er ikke noe vi syntes sjenerte. Selene er korte, og de trekker shortsen godt opp og understøtter igjen følelsen av en bib som sitter bra. Fine detaljer som sveisede sømmer og en radiolomme trekker opp i en god bibshorts til prisen.


PLUS: Svært velsittende. God beinlengde. Tett passform som støtter musklene.

MINUS: Litt kraftig pute.


Karakter: 5,5/6

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: