Produktinfo Vanntett, pustende overktrekkssykelbukse i ny Gore-Tex. Glidelås i bein, forsterket bak, rygglomme. Str. S–XXL.

God overtrekksbukse

Superlette materialer og fine detaljer i en gjennomført regnbukse for sykkelbruk.

10. oktober 2012

## Gore Path Pants | |

Funksjon: Overlegen vanntetthet, pusteevne og passform.

Kvalitet: Detaljene er suverene og materialvalget det aller beste.

God til prisen: Ikke billig. Et eksklusivt produkt for kresne brukere.

Konklusjon: Gore Path Pants er regnbuksen for blant annet sykkelpendlere som ønsker seg det beste. Funksjonalitet og materialer i toppklasse. Fungerer best i kombinasjon med støvler eller skotrekk. Med vanlige sykkelsko risikerer du derimot å bli våt på føttene.

Pris: 1572 kr.

www.outnorth.no

Gore Path Pants

Bruker man Gore-Tex’ nyeste og letteste materiale, Paclite Shell, blir gjerne resultatet bra. Den utrolig lette, pustende og fullstendig vanntette overtrekksbuksen for sykkelbruk, er da også en fornøyelse å bruke. Materialet er unikt, som vi også har konstatert tidligere på disse sidene. Men også detaljene løfter buksen høyt over gjennomsnittet.

For eksempel er baken utstyrt med en forsterkning som gjør den ekstra robust og slitesterk akkurat der belastningen er størst. Lange glidelåser i beina er klare plusspunkter. I tillegg finnes det tverrgående borrelåsstropper som sørger for at buksen ikke flagrer. Bare strikkanten ved ankelen er litt ugrei: Den holder vann og søle ute hvis du bruker skoovertrekk eller støvler, men med vanlige sko renner vann fra buksebeina ned i skoene, da buksekanten samles rundt ankelen. Justerbar borrelås ville vært smartere.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: