Produktinfo Sykkelshorts i tøyelig materiale. Spesielt ventilerende materiale ved beinåpningene og i stroppene.

God pute

Den diskré og meget gode puten er Newline-shortsens største trumfkort.

## Newline Laser Bib | |

Konklusjon: Føles som en langt dyrere shorts fra en av de store tilbehørsprodusentene. Definitivt et godt kjøp, forutsatt at du har en trøye under.

Pris: 950 kr.

www.newline.com

Newline Laser Bib

Den diskré og meg et gode puten er Newline-shortsens største trumfkort. Puten beskytter mot slag og slitasje samtidig som den er nesten umerkelig både når du sitter på sykkelen, når du reiser deg eller når du går med shortsen på. Newline skal også ha skryt for finishen. Shortsen er godt laget, og materialene er myke og gode.

Skulderstroppene er det viktigste ankepunktet. De er laget i et materiale som er mykt nok, og de sitter helt fint, men de er dessverre fulle av små hull. Hullene er sikkert ment å skulle gi bedre luftgjennomstrømning, men de små åpningene, og særlig dem som er plassert langs kanten, klør hvis plagget sitter på bar hud.

De fleste sykler med en lett trøye eller lignende under sykkelshortsen, og gjør du det, vil heller ikke dette være noe problem. Så lenge du ikke sykler med bar overkropp, fungerer denne shortsen helt glimrende.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: