Les også

God pute

Gode tri-tights

Med Fusions triatlon-shorts er du godt kledd både for sykkel- og løpetrening.

31. august 2010

Fusion Power Short Tight | |

Passform: Det er delte meninger om det lave livet, men passformen er god.

Kvalitet: Det er høyt nivå både på materialkvalitet og bearbeiding.

God til prisen: Absolutt, særlig med tanke på det brede bruksområdet.

Konklusjon: Vil du ha en tights som kan brukes både til løping og sykling, anbefales denne korte varianten fra Fusion på det varmeste. I tillegg strammer Power Short Tight godt rundt musklene og gir litt ekstra støtte.

Pris: 289 kr.

Du behøver ikke å være en hardbarket triatlet for å kunne sette pris på den korte triatlontightsen fra Fusion. Den innsydde puten i skrittet er overraskende effektiv og gjør at også lengre tid på sykkelsetet er til å leve med. Som løpetights er Power Short også en fornøyelse takket være den myke fôringen. Og etter en svømmetur er du tørr på et blunk – også den tynne puten.

Selve tightsen er laget i et relativt kraftig, nesten neoprenaktig materiale som klemmer godt rund lårene og dermed demper vibrasjoner i musklene. Effekten av dette er riktig nok omdiskutert blant fagfolk, men vi liker den løsningen Fusion har valgt her.

Bare på varme dager ble disse egenskapene et minus. Det kraftige materialet er nemlig ganske varmt og mindre pustende enn mange andre korte tights.

Det er imidlertid ingen lommer i buksene. Det spiller ingen rolle under konkurranser, men til trening vil vi gjerne ha et sted å legge nøklene. Det lave livet krevde tilvenning, men det er ingenting å si på passformen.

PRODUKTINFO:

Korte triatlontights i muskelkomprimerende lycra. Tynt frottéinnlegg i skrittet. Snøring og strikk i livet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: