© Andreas Mikkel

Kjøpeguide: sykkelshorts - 2

Økonomimodell [image:2412 size=141x196] GIORDANA TECHNICAL BLEND Pris: 428 kroner Detaljer: Anatomisk snitt og en god sittepute. Modellen er laget av ett stykke elastisk materiale. Materialet er meget lett og luftig for å gi best mulig transport av fukt og svette vekk fra kroppen. Fakta: Prisgunstig bukse som gjør det en sykkelbukse skal gjøre, uten å være prangende.

21. juni 2010

Økonomimodell

|

GIORDANA TECHNICAL BLEND

Pris: 428 kroner

Detaljer: Anatomisk snitt og en god sittepute. Modellen er laget av ett stykke elastisk materiale. Materialet er meget lett og luftig for å gi best mulig transport av fukt og svette vekk fra kroppen.

Fakta: Prisgunstig bukse som gjør det en sykkelbukse skal gjøre, uten å være prangende.

Best til: Har du nettopp begynt å sykle lengre turer og vil gjerne ha en god sykkelbukse uten å bruke for mye penger? I så fall kan du godt velge en shorts som denne, der du får en meget god balanse mellom pris og kvalitet.

www.giordana.com

### Skogsbuksen

MAVIC RED ROCK SHORT

Pris: 776 kr

Detaljer: Teknisk tolagsbukse som består av en innvendig nettingtruse med pute, og en utvendig bukse i slitesterk nylon med glidelåslommer og løs passform. De to kan klipses fra hverandre og brukes hver for seg.

Fakta: Dedikert terrengbukse som tar hensyn til at turen i skogen stiller andre krav enn turen på landeveien. I terrenget er det flere stopp, flere akselerasjoner, mange kast og brå bevegelser og ikke minst velt og løping. Det krever et mer løstsittende plagg som også tåler de harde påkjenningene.

Best til: Mavic-buksen er det rette valget hvis du primært sykler i skogen. Du får større bevegelighet, og plagget er meget robust. Men det handler selvfølgelig også om hva slags utseende du liker. www.mavic.com

Seleløst

|

MXDC BRAVE II

Pris: 449 kr

Detaljer: Tynt og elastisk, svettetransporterende Micropolyester og Spandex. Effektiv og akkurat passe tykk sittepute. Bred strikk i livet og rundt benåpningene.

Fakta: I kaldt vær er det mange som foretrekker å ha en bukse uten seler, men med pute, innerst, og et par kraftige, lange bukser med seler utenpå. Til slik bruk er Brave II et godt og rimelig alternativ.

Best til: Under løse terrengsykkelshorts uten pute – eller under lange tights når været er kaldere.

### Den mellomlange

MAVIC SPRINT KNICKER

Pris: 1017 kr

Detaljer: Mavics egenutviklede Ergo 3-d-sittepute sørger for optimal sittekomfort på de lange turene. De ekstra lange bena er formsydde slik at de følger benets bevegelse når du sykler.

Fakta: Når det er for kaldt for kortbukse og for varmt til en lang, er en ¾-tights som denne løsningen. Buksen har samme komfortable sittepute som de korte sykkelbuksene, men her lar produsenten det varmende stoffet gå ned over de utsatte knærne, slik at du unngår å bli kald og stiv hvis temperaturen er lav eller vinden kald.

Best til: Et meget allsidig plagg som dekker det meste av hva værgudene har å by på gjennom de fl este av årets sykkelmåneder.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: