Produktinfo 100 prosent vanntett regn- og overtrekksbukse for sykling. Glidelås i ben, lårlomme og transportpose. Str. XS–3XL.

Regnbukse med fine detaljer

Innbitte sykkelpendlere vil vite å sette pris på overtrekksbuksene Subito Air når dagene er kalde og våte.

21. januar 2011

AGU Subtito Air | |

Passform: Snittet er romslig, uten at buksene flagrer rundt bena.

Kvalitet: Robuste materialer som er tilpasset prisen og oppgaven.

God til prisen: Utmerket funksjonalitet og detaljer for 399 kr. Perfekt!

Konklusjon: Subito Air er perfekt til sykkelpendlerens ryggsekk. Den tar minimalt med plass, er lett å ta på, stopper vind og vann effektivt og gir god varme. De mange detaljene er ikke til pynt og er svært nyttige på en våt sykkeltur. Prisen er meget rimelig.

Pris: 399 kr.

www.agu.com

Hyppig nedbør i form av regn, sludd og snø gjør påkledningen før den daglige sykkelturen til og fra jobb til en utfordring. Løsningen er et par velfungerende overtrekksbukser, og nederlandske Agu er generelt veldig flinke når det gjelder funksjonelt regntøy for sykling. Buksen Subito Air er et strålende eksempel.

Vi syklet i plaskende heldagsregn, snøstorm og tung, våt snø uten å finne svakheter ved dette plagget. Buksen er helt vanntett, også etter lengre tid på sykkelsetet. Vel så viktig er det at plagget har ganske god pusteevne, selv om materialet ikke er spesielt tynt.

Den innvendige buksen i tynt nettingmateriale er også en god detalj. Nettopp dette nettingmaterialet gir nemlig et behagelig inneklima som lar overskuddsvarme og fuktighet fra innsiden slippe ut. Det er allikevel ikke et plagg for knallharde intervaller på racersykkelen. Buksen er verken laget eller egnet for trening med høy intensitet.

Derimot er de romslige nok til å kunne brukes utenpå vanlige bukser. Og en rekke gode detaljer, blant annet ekstra lang glidelås i benåpningen og ekstra materiale over foten, understreker den gode funksjonaliteten.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: