Fakta: Sykkelbukse med lett kompresjon og reflekser. Avansert pute med high density-skum.

Suveren sykkelbukse

Den nye sykkelbuksen Glow Bib fra Craft har lav pris, men yter som en toppmodell.

## Craft Glow Bib | |

Pluss: Fine materialer, god pute, fine detaljer og en særdeles sympatisk pris.

Minus: Sitter litt høyt på magen.

Pris: 1299 kr.

Konklusjon: Billig er den ikke. Tusen kroner er også penger, men sett i forhold til funksjonalitet og kvalitet, som er helt på høyde med de dyreste konkurrentene, er dette et svært gunstig kjøp.

www.craft.se

Craft Glow Bib er produsentens nye toppmodell, og den samme som benyttes av det profesjonelle laget Orica-GreenEDGE. Men med en pris på drøyt tusenlappen (sjekk nettbutikkene) havner den i mellomsegmentet rent prismessig, rundt tusenlappen under øvrige toppmodeller. Men det verken ser eller merker man.

Sitteputen har nemlig suveren demping, og med den velfungerende silikonkanten ved benåpningen og seler med god ventilasjon virker dette som en toppmodell.

En fin detalj er refleksen som er lagt inn i mønsteret som omslutter benet ved buksekanten. Også sømmene, som står i lysende kontrast til resten av stoffet, reflekterer lys. I tillegg til at buksen ser bra ut og skiller seg fra konkurrentenes like svarte modeller, er det noe som øker sikkerheten hvis du trener etter mørkets frembrudd.

Vi var i det hele tatt svært begeistret under hele testen. Det eneste lille minuset er at buksen går ganske høyt opp på magen. På en varm treningstur gir det en ekstra varmesone man kunne klart seg uten. Den høye kanten gjør heller ikke livet lettere hvis man må late vannet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: