Hva? Luksussykkelbukse med ventilerte stropper. Anatomisk pute med god demping.

Svensk luksusbukse

Ny serie med landeveisklær fra POC, blant annet en bukse med seler.

## POC Essential Bib Shorts | |

Pluss: Suverene materialer og knivskarp passform.

Minus: Litt smale strikkbånd i benavslutningene og kosmetiske feil med sømmene.

Pris: 1799 kr.

Konklusjon: Det er ingenting å si på ambisjonene, og sitteputen, materialvalget og passformen er av høyeste klasse. Bredere strikker i bena og litt finpussing av bearbeidingen vil løfte produktet ytterligere.

www.pocsports.com

Svenske POC vil spise kirsebær med de tunge aktørene på markedet for sykkelklær. Det ser man på prisen, men også på det kompromissløse materialvalget.

Passformen er førsteklasses, så lenge kroppen er slank. Målgruppen er nemlig elitemosjonistene. Passformen er stram, og har du antydning til sideflesk, er det bedre å gå opp en størrelse i forhold til hva du pleier å bruke. Stoffet er fast og komprimerende. Ikke voldsomt, men nok til at det føles som om buksen støtter enhver kraftutfoldelse.

Selene er brede og god ventilerte, og de sitter behagelig over skuldrene. Benåpningene er for så vidt ok, men vi foretrekker nok brede og myke bånd fremfor de ganske smale og stramme som finnes på testbuksen. Logoen er en refleks som øker synligheten – svenskene er opptatt av slikt.

Puten, som er avgjørende i enhver sykkelbukse, fungerer glimrende og er helt på høyde med bukser fra for eksempel Assos. Puten er liten og tett, med en utmerket densitet som takler trykket fra setet uten problemer. Dessverre er ikke sømmene like perfekte. Det har ingen betydning for funksjonen, men her må det finpusses noe mer hvis POC skal få fotfeste innen luksussegmentet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: