Produktinfo Sykkeljakke i mykt skallmateriale med vindtett membran. Formsydd for bruk på racersykkel. Høy, tett og elastisk krage, ventilasjonskiler i fronten og flere lommer. Str. S–XXL.

Sykkeljakke for fartsdjevler

Det er lagt stor vekt på både detaljer og passform i denne fartsfokuserte sykkeljakken.

23. desember 2010

Gore Xenon SO Jacket | |

Kvalitet: Materialvalg, kvalitet og finish er av høyeste klasse.

Passform: Meget kroppsnær, men likevel med god bevegelsesfrihet.

God til prisen: Plagget er i Mercedesklassen, og det koster.

Konklusjon: Jakken er utviklet for kresne landeveisryttere som tilbringer mesteparten av tiden på sykkelen med hendene på nedre del av styret. Funksjonaliteten er imponerende med mange gode detaljer,.og et par som skyter over mål. Dyrt, men deilig.

Pris: 1.950 kr.

www.gorebikewear.com

La det være sagt med det samme: Hvis du misliker kroppsnære plagg, kan du slutte å lese her. Den nye Gore Xenonjakken i mykt skallmateriale er nok det mest strømlinjede og fartsfikserte plagget vi har hatt på kroppen på lang tid. Men det er ikke negativt ment. Tvert imot.

Vi er nemlig imponert over at det formsydde snittet og de elastiske materialene gir en så perfekt passform og så god bevegelsesfrihet. For eksempel i form av de forbøyde ermene, en lang rygg og en ganske kort front som virker litt pussig når man står oppreist. Men fremoverbøyd på sykkelen faller alt på plass.

Blant mange detaljer gleder vi oss spesielt over et gjennomtenkt nakkeparti i et mykt og elastisk materiale som effektivt hindrer trekk nedover ryggen, samt de to ventilasjonsglidelåsene i fronten, som gir rask lufting. Det er litt irriterende at glidelåsen er vanskelig å få tak i med hansker på.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: