Kompakt Jakken tar lite plass og kan godt legges i en litt romslig lomme i sykkeltrøyen.

Sykkeljakke som virker

Denne sykkeljakken fra Gore er ikke den mest sexy vi har sett, men den fungerer brillefint.

Gore | |

Passform: Suveren passform som blir enda bedre av de fleksible panelene i ermene og siden.

Kvalitet: Gjennomtenkte og holdbare materialer hele veien.

God til prisen: Det er bare å slakte sparegrisen. Jakken er dyr, men verdt hver krone.

Konklusjon: Vil du ha det eksklusivt og italiensk, blir nok denne tyske jakken litt for diskré. Hvis du derimot er ute etter en funksjonell sykkeljakke som kan brukes det meste av sesongen, er den vanskelig å komme utenom. Topp passform, ditto materialkvalitet og lang levetid.

Pris: 1794 kr.

www.gorebikewear.no

Det er kort fortalt ikke så mye dilldall med den nye sykkeljakken Xenon AS fra Gore. Her er ingen overflødige detaljer som allikevel ikke kan brukes til noe. Den plages verken av fancy farger, psykedeliske mønstre eller italienske motenykker.

Det er bare en sykkeljakke som fungerer helt etter hensikten. De få detaljene som finnes, begrenser seg til en stor og god rygglomme, diskré, men effektive reflekser samt gode og fleksible paneler i ermene og siden, som øker bevegeligheten og gjør den i utgangspunktet gode passformen enda bedre. Jakken sitter inntil uten å være stram. Magestykket er kort, mens ryggen er lang. Ermene er lange, smale og anatomisk skåret, slik at de passer perfekt til sykkelstillingen.

Xenon AS er laget i lett og vindtett materiale som stopper vinden, tåler en regnbyge og har god pusteevne. Vi har brukt den både på landeveien og i skogen og har ganske enkelt ingenting å klage over.

  • Xenon er et veldig godt valg hvis du bare skal ha én sykkeljakke.

PRODUKTINFO:

Vindtett og vannavvisende sykkeljakke i 100 prosent nylon. Flere farger, str. S–XXL.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: